Lil Kleine heeft het zwaar in de gevangenis vanwege bajesklanten

Lil Kleine heeft zijn slechte reputatie weer behoorlijk waar gemaakt toen de video van hem en Jaimie Vaes naar buiten lekte. Yvonne Coldeweijer plaatste een video waarop de rapper zijn vriendin hardhandig aan haar haren uit de auto trekt. Het was even onduidelijk of Jorik zijn veroordeling in de cel moest afwachten, maar daar is nu antwoord op. Op 28 februari plaatste Rechtbank Amsterdam: “De raadkamer heft de schorsing van de voorlopige hechtenis van een 27-jarige man op. De raadkamer is van oordeel dat er voldoende ernstige bezwaren zijn voor poging tot zware mishandeling. De man blijft de komende 14 dagen in voorlopige hechtenis.” Eerder zat Jorik al drie nachten in de cel maar mocht hij tóch vrijgelaten worden. Ondertussen heeft Jaimie zelf ook gereageerd op de hele gebeurtenis. Jaimie: “Dit zijn Joriks daden die een halt zijn toegeroepen op een ongelukkige en harde manier. Hierin zijn geen winnaars, alleen maar verliezers.

Lil Kleine onderaan de gevangenis-hiërarchie!

Jorik zit nu al een aantal nachtjes in de cel. Yvonne Coldeweijer houdt alles natuurlijk nauw in de gaten, samen met haar spionnen. Op Instagram laat Coldeweijer het volgende weten over de huidige situatie: “Jorik zit in de gevangenis van Zaanstad. Hij zit momenteel helemaal alleen in een afgesloten ruimte voor de komende 8 dagen. Dit zijn nieuwe regels i.v.n. corona. Na deze periode mag hij zich gaan mengen met de andere gevangenen. Volgens mijn spion wordt er nu al over gesproken dat ‘niemand hem gaat mogen’ en dat hij ‘een lastige tijd gaat krijgen’. Volgens de spion heerst daar de mentaliteit ‘Je vrouwtje slaan, dat doe je niet’. Dat wordt afzien!” Een gevangenismedewerker reageert: “Als je een moord hebt gepleegd richting een man dan ben je koning (what the actual). Als je vrouwen mishandelt ben je echt afval en sta je helemaal onderaan de gevangenis-hiërarchie!” Hieronder meer: