Het gaat niet zo goed tussen Andre en Monique: Bom staat op barsten

Voor de mensen die de relatie tussen Andre en Monique al een aantal jaar volgen weet dat Andre nogal wat probleempjes heeft met het betreft van loyaal blijven. Zo heeft hij meerdere partners gehad in korte tijd en is Monique altijd trouw op hem gaan wachten. Nou scheen het laatst weer goed te gaan tussen Monique en Andre, echter lijken de gok en drankproblemen nu weer roet in het eten te gooien.

Omdat Andre al een tijdje niet kan werken vanwege zijn problemen lijkt zijn geld op te raken en wil hij het huis verkopen waar Monique samen met zijn zoontje van vijf verblijft. Dat zou een enorme klap zijn voor Monique omdat de kans dat zij dakloos raakt erg groot raakt met haar kleine. Yvonne (de roddel juice queen) denkt dat het nog een paar maanden zal duren tot Monique het huis uit kan gaan.