Bridget Maasland onzeker en vraagt wat jullie er van vinden en maakt spiegelfoto

Bridget Maasland is de afgelopen twee jaar vaak op het nieuws geweest vanwege haar relatie met Andre. Echter wil ze dat hoofdstuk nu voorgoed sluiten en volgt ze al een lange tijd haar eigen pad. Bridget is vaak actief op haar Instagram en deelt zo nu en dan wat foto’s van haarzelf. Ze plaatste twee foto’s van haarzelf voor de spiegel alleen kreeg ze nogal wisselende reacties waardoor ze het zelf even niet snapte.

“Deze 2 foto’s heb ik op dezelfde dag afgelopen week gemaakt. Beide hebben op mijn insta story gestaan voor ‘look of the day’. Op foto 1 kreeg ik louter positieve reacties voornamelijk over mijn (goeie) kont. Op foto 2 kreeg ik veel positieve reacties maar ook een aantal negatieve over over mijn (te kleine) kont. Snap jij het nog?! Mijn reactie: ‘lekker belangrijk’” Wat vinden jullie? Foto op de volgende pagina: