Eigenaar gecrashte Lamborghini schijnt bekende persoon op social media te zijn

Hij was onderweg naar motorcircuit Assen, in zijn peperdure sportwagen die daar tentoongesteld zou worden. Maar het liep helemaal anders voor de 29-jarige miljonair Rick van Stippent: op de A28 ter hoogte van De Lichtmis draaide zijn wagen keihard de vangrail in.

,,Ik ben nog steeds in shock”, vertelt de Brabander. ,,Ik zat achter het stuur, een van mijn allerbeste vrienden in de bijrijdersstoel… het was ontzettend heftig.” Volgens Rick werd het ongeluk veroorzaakt door een hobbel in de weg: ,,Vlak daarna hoorden we iets breken.” De Lamborghini draaide wild in het rond en kwam uiteindelijk tot stilstand in de vangrail. Niet veel later vulden rookwolken de wagen. ,,Er stond iets in brand. Gelukkig konden we heel snel de auto uit.” Van de prijzige prestigewagen bleek weinig meer over: ,,Alles is kapot. Het is echt ongelooflijk dat we nog leven.” Als je de beelden nog niet gezien heb. Druk dan even HIERRR voor de beelden: