Katja Schuurman die superdun is geworden heeft liever iemand even snel voor een avondje

Katja Schuurman is al een lange tijd niet op tv geweest en Telegraaf besloot eens langs te gaan. Daar was zij enorm open over haar huidige en toekomstige liefdeslieven. Zij gaf namelijk aan dat ze enorm ongelukkig is geweest en daardoor best veel is afgevallen. Dat ze is afgevallen is tegelijkertijd ook goed voor haar geweest. “Ik ben voor het eerst sinds héél lang écht lekker slank. En dat wil ik even helemaal laten zien.” Dan vraagt de Telegraaf interviewer: “Ben je veel gaan sporten de afgelopen tijd? Want we konden niet zoveel?” Katja: “Nee, ik had gewoon keihard liefdesverdriet. Nouja, liefdesverdriet, ik was gewoon ongelukkig. En de goede bijkomstigheid van ongelukkig zijn is dat je er heel dun van wordt.” Telegraaf interviewer: “En hoe gaat het dan met je?” Katja: “Nou, nu gaat het dus, zoals je kan zien, hartstikke goed.” Telegraaf meneer: “Ja, zit je weer helemaal goed in je vel? Want ik sprak je een maand geleden nog. Toen zei je ‘ja, ben net een paar dagen weer..

Dan vraagt de Telegraaf meneer of ze weer openstaat voor de liefde.. “Ik moet er echt niet aan denken. Nee. Nee, ja. Er mag wel iemand voor een avondje langskomen maar dan ook wel weer snel weg. Ik moet er echt nog niet aan denken.” Dus mocht je haar tegenkomen pak je kans.. Bekijk de hele video op de volgende pagina: