Alice (23) poetst haar tanden al meer dan 10 jaar niet. Dit is hoe haar tanden vandaag de dag eruit zien

Al sinds kinds af aan wordt ons door de ouders verteld dat we minimaal twee keer per dag onze tanden moeten poetsen omdat je anders gaatjes krijgt en je tanden lelijk worden. Alice heeft al meer dan 10 jaar haar tanden niet gepoetst. Voor haar hartstikke normaal, voor ons is dat getsie! Alice werd door The Sun geïnterviewd en vertelde hen dat ze meer dan 10 jaar niet haar tanden had gepoetst.

“Ik poets mijn tanden nooit. Het is een vreselijke bekentenis om te maken en het is een van die sociale taboes waar niemand over mag praten. Maar de waarheid is dat ik me niet druk maak en het al tien jaar niet meer heb gedaan. Als ik in de spiegel kijk, zie ik dat ze perfect zijn.” Maar hoe komt dat toch dat haar tanden zo eruit zien? Foto en het geheim van Alice is op de volgende pagina te zien.