Lijk van succesvolle rapper in de club gezet met feestende mensen ‘raarste uitvaart ooit’

Elk cultuur kent zijn eigen manier van zijn uitvaart doen. Meestal draaien uitvaarten gewoon om een laatste afscheid die zo eervol mogelijk moet zijn. Zo heb je meestal rustige muziek waarbij mensen vaak nog even een traantje laten. Echter was de uitvaart van rapper Goonew totaal anders en voor velen zelfs disrespectvol.

De succesvolle rapper werkte met grote artiesten zoals Lil Yachty en A$AP Ant, maar kwam dus op tragische wijze om het leven (neergeschoten). Om de rapper een laatste eer te bewijzen besloten ze zijn lijk uit te stallen in een volle discotheek en deze beelden gaan op dit moment hard rond op social media. Mensen vinden het apart dat iemand op deze manier ge-eert wordt. Bekijk de beelden op de volgende pagina: