Het lijkt er op dat Monique en Andre dan toch met elkaar gaan trouwen

Ruim een week geleden plaatste Monique Westenberg een foto op haar Instagram-account waarin ze aangaf met haar zoontje naar de Verenigde Staten af te reizen om André Hazes te bezoeken. Volgens verschillende media reist het weer bij elkaar gekomen gezinnetje gezamenlijk door het land van de onbegrensde mogelijkheden om even helemaal tot rust te komen. Zo schreef ze onder haar post het volgende: Wij checken even uit. Met én voor elkaar. Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren. Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!

Gaan André Hazes en Monique Westenberg dan tóch met elkaar trouwen?

Roddelkoningin Yvonne Coldewijer denkt intussen vrij zeker te weten dat de twee binnenkort weer bij elkaar zullen wonen. Sterker nog Yvonne denkt dat als de twee terug in Nederland zijn ze het zelf officieel bekend zullen maken dat ze weer bij elkaar zijn en zullen gaan trouwen. Of sterker nog: ze trouwen tijdens hun tripje al in Las Vegas en geven later in Nederland een groot feest. Op dit moment is Andre samen met Monique in Florida om wat pretparken met kleine Dre te bezoeken. Andre is eigenlijk in Amerika om het laatste deel van zijn documentaire op te nemen. Wellicht dat Monique en kleine Dre daar ook gefilmd worden. Het huwelijksaanzoek kan je op de volgende pagina zien: