Dit is het nieuwe vrouwtje van Lil Kleine en poseert soms met gewaagde kiekjes

Voor de mensen die het nieuws rondom Lil Kleine allemaal niet echt volgen. Lil Kleine is kort na het incident met Jaimie naar Thailand vertrokken voor een korte rehab. Daar is hij in contact gekomen met Robin Singels en sindsdien is hij te zien met haar. Laatst werd hij in een kleine autootje scheurend door Amsterdam met haar gezien en ook is hij vaak tijdens het uitgaan en etentjes met haar. Volgens insiders zouden de twee een relatie hebben. Wie is Robin Singels nou eigenlijk?

Robin Singels komt net als Lil Kleine uit Amsterdam en is Influencer van beroep. Ze houdt er dan ook van om de wereld rond te reizen en is ze content creator voor een babywinkel. Zo nu en dan deelt ze wel een leuke kiekjes met de buitenwereld. Deze kan je zien op de volgende pagina: