Jona van Lang Leven de Liefde blijkt toch minder lief dan die laat zien: verdacht van kindermishandeling

Jona was door zijn deelname aan het programma Lang Leve de Liefde hard op weg om een cultheld te worden. Een vent die van hard werken houdt en elk uur wel een biertje of een Beerenburger naar binnen tikt. Maar aan die roem kan zo een einde komen als het waar is wat op Facebook rondgaat. Daar gaat namelijk een bericht rond waarin er beschuldigingen worden geuit aan het adres van Jona en dat hij een kind mishandeld zou hebben.

Ricky Goselink plaatste vandaag een bericht op Facebook met daarin de beschuldigingen wat Jona zou hebben gedaan bij een kind van 2,5 jaar oud. Ook zijn er foto’s bij het bericht geplaatst wat zou moeten bewijzen dat Jona het kind heeft geknepen en geslagen. In de reacties bij het bericht veel mensen die het niet geloven en ook zelfs zeggen dat deze mensen jaloers zijn dat Jona op dit moment shine pakt. Daartegenover staan er ook zat reacties van familieleden van het kind die zeggen dat het bericht waar is. Dit gaat waarschijnlijk nog wel een staart krijgen. Op de volgende pagina zijn er foto’s te zien van het kind.