Het leek eerst een grap: maar is het geld van Lil Kleine nou echt op?

Lil Kleine is sinds een paar weken weer in het land nadat hij heel hard aan zichzelf heeft gewerkt in Thailand. Tenminste, dat was het doel. Eenmaal terug in Nederland werd de rapper om de haverklap gespot in een goedkope stadsauto en een nieuw vriendinnetje. Het kleine autootje is behoorlijk in trek in grote steden, echter niet bij gasten die willen pronken met hun bezittingen. Wanneer er iemand wil pronken met wat hij heeft is het Jorik natuurlijk wel. Het contrast met zijn gewoonlijke auto’s was behoorlijk groot. Vanwege eerdere geruchten over mogelijk financiële problemen bij de rapper was het vrij logisch om te bedenken dat het financieel even niets anders was dan in het autootje van je nieuwe rijke vriendinnetje rijden. Muziek- en entertainmentadvocaat Rob van Dongen liet eerder al weten dat het miljoenenvoorschot van Sony nog weleens terug geclaimd kan worden vanwege de ‘geleden schade’.

Lil Kleine moet op de centen letten!
Echter is roddelkoningin Yvonne Coldeweijer te weten gekomen dat er alweer een nieuwe auto op komst is. Het zou om een behoorlijk bruut bakje gaan, echter wel lease. Dat zegt dan ook wel genoeg over de financiële voorraad van Jorik. Het is vermoedelijk behoorlijk lastig om je leven in één klap om te moeten gooien wanneer het financieel erg zwaar valt. De dure restaurants iedere dag en peperdure suites in Okura hotel moeten even links blijven liggen. Of de rapper nu ook zelf in de keuken staat om een pasta’tje te draaien weten we niet. Jorik is gisteren gespot op een vliegveld, er moet na twee weken natuurlijk weer vakantie gevierd worden. Het opvallende is dat dat vliegveld niet Schiphol is maar Eindhoven Airport. Daar gaat iemand uit Amsterdam alleen heen omdat de tickets daar vaak een stuk goedkoper zijn voor korte afstanden. Foto op de volgende pagina: