Bekijk hier de nieuwe onthullingen in het The Voice of Holland-schandaal

Het is alweer een lange tijd stil rondom het Voice schandaal. Maar als je dacht dat alles voorbij was, heb je het goed mis. Want in de tussentijd zijn ze druk bezig geweest om nog meer dingen boven water te halen. Er zijn weer nieuwe aangiftes bijgekomen tegen Jeroen en zijn er nieuwe onthullingen bijgekomen over Chantal Janzen.

Stichting Music#MeToo heeft zich de laatste maanden beziggehouden met het The Voice-schandaal en is met deze video met nieuwe onthullingen over Linda de Mol, Johnny de Mol, Shima Kaes (ex-vriendin van Johnny), Chantal Janzen, een spion uit Yvonne Coldeweijers ‘spionnenleger’ en een slachtoffer van (vermeend) seksueel misbruik naar buiten gekomen. Deze beelden kan je op de volgende pagina zien: