Mannen blijven mannen: verspringster Fatima krijgt behoorlijk oog

Op 22 september 1996 kwam in de Spaanse stad Valencia de verspringster Fátima Diame Diame ter wereld. Tegenwoordig is deze dame onder de naam Fatima Diame een mooie verschijning op de atletiekbaan en met haar lengte van 1,70 m en 52 kilo staat ze ook haar vrouwtje wel. Ze was er in 2021 bij voor Spanje op de Olympische Spelen in Tokio, maar kwam daar niet verder dan een 21ste plaats. In 2022 won ze wel een gouden medaille op de zogenaamde Spaanse Indoor Championships.

Op dit moment gaat er een fragment van een atletiekwedstrijd in februari hard rond en in de video is te zien dat Fatima een verre sprong maakt. Alleen haar broekje kruipt naar binnen toe en zien we een duidelijk mannen blijven mannen moment. Je moet ook sterk in je schoenen staan om daar niet naar te staren als Fatima voorbij loopt. Even op de afbeelding voor de beelden: