Lil Kleine zijn huis is leeggehaald ”Ze hebben alles meegenomen”

Nadat er beelden lekte waarop te zien was hoe Lil Kleine zijn vriendin en moeder van hun zoontje, Jaimie Vaes, met haar hoofd tussen de autodeur klemde, verliet Jaimie de rapper eindelijk. Het lijkt erop dat ze inmiddels ook definitief het huis van Kleine heeft verlaten, want volgens Reality.FBI is de hele woning leeggehaald.

Vrijgezellenleven

Jorik, zoals de rapper eigenlijk heet, vertrok na enige tijd achter de tralies te hebben gezeten naar Thailand om af te kicken van drank en drugs. Sindsdien lijkt hij vooral van het vrijgezellenleven te genieten, want hij werd al met verschillende dames gespot. Ondertussen was het onduidelijk waar Jaimie en hun zoontje Lío preceis gingen wonen. Blijkbaar hebben ze inmiddels een eigen plekje gevonden.

Een volger van Reality.FBI meldt aan het juicekanaal: “Ik heb Jorik afgelopen vrijdag gezien. Hij zei na het telefoongesprek dat ze alles hadden meegenomen van de blender tot het koffiezetapparaat aan toe. Ik liep daar en toen hoorde ik dat hij aan het bellen was en toen hij ophing bleef hij herhaaldelijk tegen zijn vrienden zeggen dat ze alles hadden meegenomen.” Bekijk op de volgende pagina de foto: