Mensen maken zich zorgen over Prinses Amalia: wat is er nou aan de hand?

Voor de mensen die het nog niet wisten. Prinses Amalia gaat al een lange tijd met Isebrand Kaldewei. De twee zijn meerdere keren in het openbaar gespot maar weten toch vaak de paparazzi te ontglippen. Zo ging er destijds een foto van de twee rond, alleen bleek achteraf dat het de dubbelgangers waren van de twee. Het was een enorme blunder voor zowel de Duitse als de Nederlandse paparazzi. De twee gaan vaker naar het buitenland en dat is allemaal natuurlijk prima te bekostigen. Echter gaat liefde niet altijd over rozen, dat weten we allemaal. Het lijkt erop dat er iets aan de hand is.

Zouden de twee uitelkaar zijn?

Een spion uit het spionnenleger van Yvonne Coldeweijer heeft de kroonprinses namelijk gespot op een terras. ‘Amaal’, zoals Coldeweijer haar noemt, zou huilend op het terras gezeten hebben met een grote zonnebril. Coldeweijer: “Wie denkt dat mijn favo juice over André gaat, heeft het helemaal mis. Met stip is dit namelijk juice over onze prinses Amaal. En ik heb iets gehoord wat ik zielig vind. Vorige week woensdag is ze namelijk in Utrecht gespot op het terras van restaurant De Beurs, samen met drie vriendinnen. Ze had een grote zonnebril op en was heel verdrietig. Amaal, laat ons weten wat we voor je kunnen doen. Is het je vriendje? Moeten we hem liquideren? (Dat kun je vast zelf ook wel regelen via je pa) Moet ik een Aperolletje Spritz voor je inschenken? Of een wod?” Wordt vast en zeker vervolgd. Hier meer: