Video arrestatie van Donny M. gaat rond op social media

Het gesprek van de dag is de vermissingszaak van de 9-jarige Gino van der Straeten. De 22-jarige Donny M. uit Geleen is aangehouden in deze zaak en over deze verdachte komt steeds meer informatie naar buiten.

Bekenden van de man hebben aan Bovennieuws bevestigd dat hij inderdaad de aangehouden verdachte is. Het lichaam van Gino werd gevonden bij de tuin van een afgebrande woning aan de Opbraakstraat. Het huis was al enkele weken onbewoonbaar door een woningbrand. Deze brand zou zijn ontstaan door een wietplantage. Ook zou Donny al eens eerder verdachte zijn geweest voor een zedendelict. Dit zou hij zelf hebben verteld tegen een vriend. Details van deze verdenkingen vertelde hij niet. Daarnaast zou Donny ook nog veroordeeld zijn geweest voor meerdere kleine vergrijpen. In zijn omgeving stond de 22-jarige man ook niet heel goed bekend. Even op de afbeelding voor de beelden: