Dit is de vriendin van Michael van Gerwen: wat een prachtige vrouw

Hij is de nummer 1 darter van de wereld maar dat betekent niet dat Michael van Gerwen vriendinnen verslindt alsof het warme broodjes zijn. Nee, Mighty Mike is al sinds zijn tienerjaren gelukkig met een lieve brunette, die hem in 2014 het jawoord gaf. Ontmoet Daphne van Gerwen – Govers, de vrouw van Michael van Gerwen.

De twee zijn weliswaar al lang bij elkaar maar dat betekent niet dat de relatie altijd prima is verlopen. In het voorjaar van 2015 piste Michael bijna naast het potje maar uiteindelijk gebeurde er tijdens de date tussen hem en Stacey Owen gelukkig niets. Inmiddels zijn de twee weer gelukkiger dan ooit, samen met hun kindje Zoë. Benieuwd hoe de vriendin van Michael van Gerwen eruit ziet? Bekijk deze op de volgende pagina: