Straat schoft valt moeder met drie kinderen aan en winkelpersoneel: dan komt een 16 jarig tiener het oplossen

Beveiligingscamera’s bij een winkel hebben de onderstaande beelden vastgelegd. Op de beelden is te zien hoe een man, een moeder met drie kinderen buiten aanvalt, zonder reden. De vrouw valt op de grond. Als je goed kijkt zie je ook haar kinderen vallen. De moeder staat op en probeert met haar kinderen de winkel in te vluchten, maar de idioot rent hen achterna. Als de winkelpersoneel en passanten de man weg probeert te houden, krijgen zij ook flinke trappen en klappen. In de buurt loopt een 16 jarige worstelkampioen. Hij hoort over het incident en besluit zonder angst de winkel binnen te lopen.

In enkele seconden weet hij de maniak tegen de grond te werken en vast te pinnen aan de grond tot de politie aankomt. De 21 jarige dader, Daniel Beltran Arroyo uit Phoenix, is gearresteerd en aangeklaagd voor meerdere delicten. Wat een heldhaftige daad van de tiener! Even op de afbeelding voor de beelden: