Overvaller doet poging tot het roven van een Rolex midden op een druk Terras in Amsterdam

Dieven slaan steeds brutaler toe met overvallen. De meeste criminelen hebben het gemunt op Rolexen tegenwoordig. Het lijkt wel nergens meer veilig te zijn. Bij de Ferilli’s aan de Beethovenstraat in Amsterdam werd een man onder schot gehouden en kreeg hij de woorden ‘Geef me je horloge anders schiet ik je door je hoofd.’ naar zich toe.

Uiteindelijk mislukte de overval, maar natuurlijk niet zonder slag of stoot. De man kreeg behoorlijke tikken. Het slachtoffer wist los te komen en gooide een stoel bedoeld voor de overvaller, maar het bistro-stoeltje belande in het gezicht van een eveneens aanwezige dame. Twee kapotte tanden en een kin die echt moest worden was het resultaat. Even op afbeelding voor de beelden: