Wij kunnen wel genieten van de terugslag van dit wapen

Terugslag (vaak terugslag , terugslag of gewoon kick genoemd ) is de achterwaartse stuwkracht die wordt gegenereerd wanneer een pistool wordt afgevuurd . In technische termen is de terugslag het resultaat van behoud van momentum , omdat volgens de derde wet van Newton de kracht die nodig is om iets te versnellen een gelijke maar tegengestelde reactiekracht zal oproepen , wat betekent dat het voorwaartse momentum dat wordt verkregen door het projectiel en de uitlaatgassen ( ejecta ) zal wiskundig worden gecompenseerd door een gelijk en tegengesteld momentum dat wordt uitgeoefend op het pistool.

Zo dat waren een heleboel moeilijke woorden en termen. Wij kunnen er in ieder geval wel van genieten wanneer deze dame even met haar wapen schiet. De camera man weet dan ook wel waar die moet staan hoor. Bekijk de beelden hieronder: