Deze beelden van tieners uit Hilversum gaan op dit moment als een lopend vuurtje rond

Een 16-jarige jongen is vanmiddag in Hilversum gewond geraakt bij een steekpartij. Het gaat om een leerling van een ROC-locatie in de buurt waar de steekpartij heeft plaatsgevonden. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht en volgens een woordvoerster van het ROC is de vermoedelijke dader ook een jongen van de school. Aanleiding voor het geweld zou een uit de hand gelopen ruzie zijn, waarbij meerdere personen aanwezig waren. De steekpartij vond plaats rond 12.45 uur op een veldje nabij Arena in Hilversum.

De politie is een zoekactie gestart en vraagt getuigen om foto’s of filmpjes van het geweld te delen. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden. En de politie heeft geluk, want op social media gaan beelden rond van de steekpartij. Waar je vroeger nog een ruzie met je vuisten uit moest vechten, moet je nu echt oppassen, want voor het het weet tovert iemand een groot mes tevoorschijn. De beelden die rondgaan kun je hier bekijken.