Jaime Vaes de exvan Lil Kleine laat nieuwe grotere achterste zien. Bedankt chirurg!

Het is bekend dat Jaimie Vaes onlangs een bilvergroting heeft laten doen. Ze is maar wat blij met het resultaat want vandaag laat ze haar zitvlak shinen in Nevada.

Jaimie Vaes achterste
De ex van Lil Kleine heeft zelfs haar plastisch chirurg een bedankje gegeven in de caption. Jaimie laat zich namelijk zien op het festival Burning Man. Een festival in de woestijn dat draait om zien en gezien worden in zelfgemaakte pakjes en voertuigen.

Burning Man
En Jaimie mag zeker gezien worden in deze outfit: “Wow, wat een trip. Ik weet eerlijk gezegd niet eens waar ik moet beginnen. Ik heb zoveel prachtige, emotionele, grappige, vreselijke en ook erge intense dingen meegemaakt… Al het stof heeft absoluut zijn tol geëist.”

“Het was het allemaal waard. Deze plek is pure magie. Ik ben dankbaar dat ik dit mee mocht maken met oude en nieuwe vrienden.”…. “En Een kleine shout-out voor het klaarmaken van mijn billen.” Bekijk de foto op de volgende pagina: