Vader leert de nieuwe vriendje van zijn ex-vriendin een lesje

Het is anno 2022 heel normaal dat als een relatie geen succes blijkt dat je gewoon uit elkaar gaat. Soms gaat dat gepaard met heel veel ruzie, soms kan dat op de normale respectvolle manier gaan. Maar wat als jullie samen een kind hebben? Ja dan komt er heel veel meer bij kijken. Sommige mensen raken zelfs hun voogdij kwijt over hun kinderen. De ex vriendin van deze kerel kreeg een nieuwe vriend. Natuurlijk hartstikke normaal, tenslotte moet je weer verder met je leven…

Maar wat als het nieuwe vriendje van je ex vriendin je dochter loopt te dreigen en lastig loopt te vallen. Ja dan kan je als papa heel moeilijk jezelf inhouden. Deze vader liet er geen gras over heen groeien en maakte hem gelijk duidelijk dat er niet valt te dollen met zijn dochter. Op het filmpje is te horen dat de dochter de persoon is die het filmpje opneemt en hem aanmoedigt. Wat vinden jullie er van? Heeft papa goed gehandeld? Zou jij hetzelfde gedaan hebben? Bekijk de beelden hieronder: