André Hazes staat helemaal strak op het podium

André Hazes zal binnenkort weer vaak op de buis te zien zijn. De ontzettend populaire volkszanger heeft namelijk een alles onthullende documentaire aan Videoland verkocht. In deze documentaire is hij erg openhartig over zijn drank- en drugsgebruik. Veel mensen hebben waarschijnlijk al een voorproefje gezien van de documentaire maar dit fragment komt uit de officiële trailer die vandaag naar buiten is gebracht.

In de trailer van deze documentaire vertelt de zanger behoorlijk openhartig over zijn gevecht tegen drank en drugs. Op sommige avonden gebruikte hij zoveel drugs dat hij niet zeker wist of hij de dag erop nog wakker zou worden. “Als ik nu niet meer wakker wordt, vind ik helemaal prima,” horen we Hazes zeggen. Ook geeft hij aan dat hij regelmatig onder invloed op het podium stond. In het kort: het was tijd voor een bezoek aan een afkickkliniek, wat ook uitgebreid aan bod komt. hieronder: