Grote kans dat Alex Soze weer straks in gevangenis ziet als die wordt aangereden op zijn Vespa

De kans is reëel aanwezig dat Alex Soze binnenkort weer achter slot en grendel zit. De blaaskaak uit Groningen was vandaag namelijk aangereden en daar hebben we al een video van gezien. Dat was niet de hele video, want op die video baseren we onze mening dat Alex misschien binnenkort weer gaat brommen.

De persoon die Alex op zijn scooter heeft aangereden is er namelijk vandoor gegaan. Een onvervalste ‘hit and run’. Zoals je wellicht wel weet heeft Alex het niet zo op de politie en is hij ook van plan om deze aanrijding zonder de politie op te lossen. Alex heeft het kenteken van de persoon die door is gereden, dus als jij deze persoon bent, dan doe je er misschien verstandig aan om jezelf alvast aan te geven.