Andre Haze toch weer betrapt aan de verkeerde snoepgoed

In de docu van Andre Hazes die op Videoland te zien is liet Andre weten dat hij een keer 60 uur wakker was, omdat hij 8 gram van het bekende witte poeder had opgesnoven en twee flessen wodka in zijn mik had gedouwd. Hij was bang dat hij de nacht niet zou overleven.

In de docu zagen we ook dat Monique een schokkende onthulling doet. Monique zei namelijk dat ze wist dat Andre drugs gebruikte.

Ieder geval beweerd Andre dat hij nu een jaar clean is, maar verschillende bronnen melden dat dit niet klopt en nu is er bewijs. Want Andre plaatste een heel apart filmpje waarbij hij een rondleiding gaf in zijn nieuwe kantoor.

Maar daar zie je gewoon aan alles dat Andre nog gebruikt. Hij is heel zenuwachtig doet heel vreemd. Klemt zijn kaken stevig op elkaar. Zijn ene oog valt steeds dicht in de laatste minuut en krijgt hij niet meer open. Andre zegt zelf in het filmpje.

“ik zie dat ik de hele tijd aan mijn gezicht krab, enzo. Ja… En ik heb heel raar haar… En ik heb net getraind en gewoon jeuk. Ik moet even douchen, denk ik.” Bekijk het filmpje zelf en oordeel aan de drugs of toch afkickverschijnselen? Bekijk de beelden hieronder: