BREAKING: Andre Hazes schrijft een 6 pagina lange brief aan Sarah van Soelen en de brief lekt uit. Monique krijgt overal de schuld van

Als er een BN’er is in Nederland waar inmiddels bijna iedereen wel klaar mee is, is dat denken we wel Andre Hazes. Die man heeft nog vaker van partners gewisseld dan welke BN’er dan ook. Hij heeft zoveel vrouwen dingen beloofd en deze niet nagekomen dat het lijkt alsof hij wel schizofreen is. Anyway, er is dus een 6 pagina’s lang verhaal geschreven door Andre Hazes.

De brief was ooit voor Sarah van Soelen en haar ouders geschreven. Echter is deze nu in handen gekomen van roddel queen Yvonne. Wie deze brief naar haar heeft opgestuurd is onduidelijk. Maar dat hij er behoorlijk weer in heeft gelogen is wel duidelijk. Hij zou namelijk de breuk niet bij zichzelf hebben gelegd maar bij Monique Westenberg. Moet je maar eens even lezen op de volgende pagina: