Dame laat net iets teveel zien op de camera tijdens viering van Argentinie

De meningen zijn nogal verdeeld over wie de finale van het WK in Qatar had moeten winnen, maar na strafschoppen mag Argentinië zich de komende vier jaar wereldkampioen worden. De prijs die Messi enorm graag binnen wilde hengelen, want misschien kan hij met deze prijs ooit uit de schaduw van die andere grote Argentijnse voetballer stappen, namelijk Maradona.

Maar er was ook iets anders op televisie te zien. Toen Gonzalo Montiel de beslissende penalty maakte draaiende de camera naar feestende Argentijnen op de tribune. Op zich niets vreemds aan, maar een vrouw had duidelijk geen bovenstukje aan. Waarschijnlijk een paar seconden televisie waar nog heel veel over nagepraat gaat worden. Ook moet de vrouw uitkijken dat ze niet gearresteerd gaat worden, want dit schijnt toch niet helemaal te mogen in het strenge Qatar. Let op, beelden zijn een tikkie gewaagd. Bekijk de beelden hieronder: