Dit zijn de dames die als een lopend vuurtje rond gingen op social media

De finale van het WK voetbal in Qatar tussen Argentinië en Frankrijk vond recentelijk plaats en nog steeds wordt er gesproken over een vrouw die tijdens de wedstrijd topless op televisie verscheen. Aanvankelijk werd gedacht dat het Luciana Salazar was, omdat zij had beloofd dat ze in geboortekostuum zou rondrennen als Argentinië de wereldbeker zou winnen, maar dit bleek niet het geval te zijn.

De vrouw heet Noe en zat niet alleen zonder kledij op de tribune, maar er was ook nog een andere onbekende vrouw bij haar. Er waren zorgen dat ze in de gevangenis zouden belanden omdat het tonen van schaarse kledij verboden is. Echter is ze gewoon vrijgelaten maar moest ze wel het stadium verlaten. Hieronder kan je de gewaagde beelden bekijken even op drukken: