Nederlandse undercover politie betrapt zakkenroller op heterdaad

Waarschijnlijk ben je in deze periode ook te vinden op plekken waar het wat drukker is en zoals het je zelf waarschijnlijk ook al is opgevallen, zijn veel mensen al teruggevallen in het oude normaal. Schurken weer dicht tegen aan elkaar aan en nemen een risicootje om over een aantal dagen rochelend en hoestend in bed te liggen. We noemen bijvoorbeeld een club, pretpark of kermis. En dat zijn ook de terreinen waar zakkenrollers graag actief zijn.

Voorbeeldje van een zakkenroller in deze video, maar met een goed einde in dit geval, want de zakkenroller wordt op heterdaad betrapt. Helaas kan de politie mensen voor dit soort vergrijpen niet lang vasthouden en zal de man een aantal uur later weer zakken aan het rollen zijn. Video gaat als een lopend vuurtje rond.