Bewakingsbeelden gaan rond van twee dronken 18 jarigen die ongeluk veroorzaken in Oss

Een 18-jarige man uit Megen blijft in voorlopige hechtenis nadat hij betrokken was bij een dodelijk verkeersongeval in Oss op zondagnacht. Hij wordt ervan verdacht het ongeluk te hebben veroorzaakt door dronken achter het stuur te zitten. Bij het ongeluk kwam een 14-jarige jongen om het leven.

Er waren ook drie andere kinderen (8, 12 en 14 jaar oud) en hun ouders in de auto die geraakt werden. Twee van de kinderen raakten ernstig gewond, waarvan er één uiteindelijk aan de verwondingen is overleden. Online circuleren bewakingsbeelden van het ongeluk, waarop te zien is hoe de auto met twee 18-jarige mannen erin met hoge snelheid door rood rijdt. Deze beelden zijn hier te zien, maar bekijk ze op eigen risico.