Mannen proberen een asielzoekerscentrum in brand te zetten met benzine. Let op wat er gebeurd

Op maandagnacht hebben twee mannen het gebouw van een asielzoekerscentrum in brand gezet echter ging dat behoorlijk mis. Een Ring beveiligingscamera heeft twee mannen opgenomen, die gekleed waren in het zwart en maskers op hun gezicht hadden.

De twee mannen gooiden vervolgens benzine over de zijkant van het gebouw en de parkeerplaats ervoor. Terwijl een van de mannen doorging met het verspreiden van de brandstof, probeerde de tweede man de plas met benzine in brand te steken, zo laat de video zien. Het vuur ontbrandde hevig en de mannen wist even niet wat hen overkwam. De tweede man raakte in paniek en viel tweemaal, en rende net als zijn maat in vlammen weg van de plaats delict. De mannen zijn nog te horen als ze schreeuwen van de pijn. KARMA! Bekijk de beelden hieronder: