Bijdehand automobilist weigert rijbewijs te geven. Nederlandse politie leert hem een lesje

Het is eigenlijk helemaal niet raar dat als de politie je om je identiteitsbewijs of rijbewijs vraagt dat je deze gewoon geeft. Als je vervolgens bijdehand gaat lopen doen als er gewoon om je rijbewijs wordt gevraagd, tja dan test je toch echt het geduld van de agenten. Sommigen proberen er een soort sport van te maken ofzo. Gelukkig hebben de meeste agenten in Nederland veel geduld. Je zou eens een grote mond in andere landen moeten hebben, moet je eens zien wat er dan gebeurd.

Maar goed, deze agenten hielden het nog aardig vol met de beste man. Meerdere keren verzochten ze hem om zijn rijbewijs te geven. Op een gegeven moment is het gedaan met de geduld en kan je het volle laag krijgen ook. Deze automobilist moest dan ook wel even schrikken toen de agenten anders reageerden dan hij gedacht had.. Bekijk de beelden hieronder: