Wendy van Hout, de nieuwe partner van Peter Gillis, had een bijzondere rol in een opmerkelijke video

Als je het nieuws hebt gevolgd, dan weet je wellicht dat Peter Gillis, de miljonair bekend van zijn vakantieparken, een nieuwe partner heeft. Zijn nieuwe vlam is Wendy van Hout, een dame afkomstig uit Eindhoven en moeder van vijf kinderen. Ze is helemaal in de wolken van Peter’s charmante voorkomen. De twee ontmoetten elkaar in een van Peter’s vakantieparken en sindsdien is er sprake van een sterke band tussen hen.

Natuurlijk, we zouden kunnen aannemen dat Wendy is gevallen voor Peter’s charme, maar zou zijn welvarendheid misschien ook een rol spelen in haar aantrekking? Het is dan ook passend dat ze ongeveer zes jaar geleden een kleine rol speelde in de videoclip van het nummer ‘Jij Bent Een Golddigger’, gezongen door de bekende zanger Gerard Palts… Bekijk de beelden hieronder: