Man krijgt zijn lesje geleerd als hij ruzie probeert te zoeken in het verkeer

Het komt dagelijks voor dat er mensen op de weg ruzie krijgen. Helaas hoort het er eenmaal bij. De een vind het gewoon kunnen dat je bijvoorbeeld rechts inhaalt, de ander vind het weer asociaal en zegt er wat van. Gelukkig komt het vaak niet verder dan een verbale discussie of handgebaren discussie. Het is natuurlijk wel hartstikke gevaarlijk om ruzie tijdens het rijden te krijgen. Als je even niet oplet kan je jezelf en anderen in gevaar brengen…

Deze vent moest het helaas op de harde manier gaan leren. Want op het moment dat hij iets loopt te schreeuwen naar de ander let hij niet op en dat resulteert in een best wel heftige klapper tegen een andere auto. Want de snelheid waarmee hij reed was ook niet zacht ofzo… Bekijk de beelden hieronder: