Het internet heeft een nieuwe bezigheid ontdekt: het observeren van mensen in waterglijbanen.

Af en toe ontstaat er een trend op het internet die enorm populair wordt. Denk aan de bekende grappige video’s van katten, maar ook aan mensen die zich wagen aan een zogenaamde slingshot-attractie om de lucht in geschoten te worden. En we kunnen jullie vertellen dat het internet een nieuwe interesse heeft ontwikkeld, namelijk het kijken naar mensen die van waterglijbanen gaan.

Het TikTok-account genaamd The Sunny Adventurers houdt bij hoe individuen van waterglijbanen glijden, en deze video’s hebben miljoenen kijkers aangetrokken. Er moet wel een reden zijn waarom deze video’s zo populair zijn. Sommige van deze video’s zijn opgenomen in een waterpark in Thailand, dus we kunnen niet met zekerheid zeggen of deze personen allemaal echt zijn. In ieder geval tonen ze moed door van dergelijke glijbanen af te gaan.