Ophef over badmeester die jongen van 10 meter hoog

Bezoekers van het openbare zwembad in Steyr hebben een opname gemaakt waarin een badmeester wordt vastgelegd terwijl hij een jongen van een toren van tien meter hoog naar beneden duwt. Dit voorval trok de aandacht van de Oostenrijkse media halverwege augustus. Nu is er een video op sociale media verschenen waarin te zien is hoe de jongen probeert zich vast te klampen terwijl hij boven op de toren staat. Volgens berichten durfde hij, eenmaal op de top, niet meer te springen. De badmeester had echter duidelijk andere intenties.

Er zijn geen meldingen van verwondingen als gevolg van het incident, en de badmeester heeft inmiddels zijn excuses aangeboden. Het is echter opmerkelijk dat hij niet langer in dienst is bij het zwembad in Steyr. Bekijk de beelden hieronder: