Mercedes rijder probeert uit alle haast in te halen maar dat loopt helemaal fout

Helaas zitten er in het verkeer nog genoeg debielen achter het stuur die het hartstikke gevaarlijk maken voor mede verkeersgenoten. Op de Burgemeester Letschertweg in Tilburg had zich een ernstig ongeluk voor gedaan. Op de beelden is te zien hoe een zwarte Mercedes bij de stoplichten zo veel mogelijk auto’s wil inhalen. Natuurlijk, levensgevaarlijk. Maar daar lijkt hij weinig van aan te trekken. Een bestelbusje moet uitwijken en rijdt tegen een auto die op de andere andere rijbaan aankomt.

De bestuurder van een auto verliest de macht over het stuur en klapt vervolgens keihard tegen een vangrail. De bestuurder die alles op zijn dashcam vastlegd kan zijn ogen niet geloven en besluit direct naar de politie te stappen. De Mercedes bestuurder kan in grote problemen komen als hij wordt gepakt. Zo riskeert hij een twee maanden lange celstraf en kan hij zo een boete van 4100 euro krijgen… Ook grote kans dat hij zijn rijbewijs kwijt is voor een lange tijd… Bekijk de beelden hieronder: