Gast kan niet hebben dat hij weg word gestuurd op een feestje

Samuel Parsons-Salas, 32, een onlangs voorwaardelijk vrijgelaten misdadiger, werd beschuldigd van het koud maken van drie personen en het ernstigverwonden van een ander buiten een bar in Portage Park na te zijn verzocht een feestje te verlaten. Het incident vond zondag omstreeks 2:30 uur plaats nabij de Vera Lounge.

Na een woordenwisseling op het feestje werd Parsons-Salas gevraagd te vertrekken door de bareigenaar, hij weigerde te gaan en koos ervoor dat zij er niet mee weg kwamen. Hij loopt naar zijn auto en besloot op de mensen die op hem afkwamen te knallen. Alle omstanders die de man proberen te helpen inclusief de dochter van de eigenaar krijgen het te verduren. De man is gearresteerd en komt met grote kans nooit meer vrij. Bekijk de beelden hieronder: