Ondertussen ergens in een zijstraat in Thailand waar iemand liever geen hotel wou boeken

De beste tijd om naar Thailand te gaan is tussen november en april, wanneer het weer koeler en droger is en er minder kans op regen is. De regentijd duurt van mei tot oktober, dus als je wilt vermijden dat je tijdens je reis wordt getroffen door regen, moet je deze maanden vermijden. Echter, als je van plan bent om te backpacken of op zoek bent naar een goedkopere reis, de regentijd kan een goede tijd zijn om te gaan omdat de prijzen vaak lager zijn dan in het hoogseizoen.

Deze gast dacht in januari in zijn eentje naar Thailand te gaan om even lekker los te kunnen gaan. Thailand staat natuurlijk bekend om de vrouwen tegen betaling. Deze gast ging zonder schaamte gewoon los. Bekijk de beelden hieronder: