Deze beelden gingen momenten na gebeuren Live op Facebook in het Drentse Weiteveen

Een langdurig geschil over de verkoop van een woning in het Drentse Weiteveen escaleerde tot een incident met fatale afloop, waarbij een 38-jarige Poolse man en een 44-jarige Nederlandse vrouw, een echtpaar, het leven lieten. Een 50-jarige man uit Klazienaveen (gemeente Emmen) is gearresteerd in verband met het incident. De makelaar van de vrijstaande woning heeft bevestigd dat er een conflict was, waarbij hij heeft geprobeerd te bemiddelen. Hij geeft aan enorm geschrokken te zijn door de gebeurtenissen.

Het Openbaar Ministerie laat weten dat ‘een al langer lopend conflict’ mogelijk de oorzaak is van het incident. De dader maakte een Facebook live filmpje en deze gaan op dit moment hard rond. Ook een filmpje van de vrouw van de man gaat heel hard rond. Bekijk de beelden hieronder: