Monica Geuze laat per ongeluk net iets teveel zien tijdens haar vlog

Wat Patricia Paay voor je opa was, wat Katja Schuurman voor je vader was, is Monica Geuze voor jou. Namelijk de chick waar je weleens aan denkt als je alleen bent als er druk van de ketel moet. En we geven je groot gelijk, want Monica Geuze is inderdaad zoals we dat doorgaans noemen op het internet, een MILF. Zeker een echte, want er zijn een hoop zolderkamerboys die alles waar ze op willen kruipen bestempelen als moeder waar ze na een wilde nacht weleens een beschuitje mee zouden willen eten.

En een zo’n zolderkamerboy heeft waarschijnlijk een vlog van Monica Geuze frame voor frame gekeken en dat harde werken heeft toch een beloning gekregen. In de vlog van 20 december 2021 op het tijdstip van minuut 09:07 is er inderdaad een wat te zien. Waarschijnlijk tijdens het editten van de video aan de aandacht ontsnapt van Monica en natuurlijk nooit gedacht dat iemand de video frame voor frame zou bekijken. De andere zolderkamerboys die nieuwsgierig zijn kunnen het ‘Oeps momentje’ van Monica Geuze hier bekijken. Wij gaan zometeen weer verder met belangrijk nieuws, zoals de situatie in Oekraïne en of Roy Donder nu ook de tunnel aan de voorkant neemt of het toch houdt bij de tunnel aan de achterkant. Je weet zelf! Bekijk de beelden op de volgende pagina: