Peter Gillis komt met antwoordt tegen alle vluchtelingen die naar Nederland komen

Vakantieparkeigenaar Peter Gillis is bereid om honderden vluchtelingen uit de Oekraïne op Vakatiepark Arnhem op te vangen. ,,Natuurlijk, als je kan helpen, dan moet je dat doen”, zegt Gillis, die landelijke bekendheid geniet vanwege zijn hoofdrol in de realitysoap Massa is Kassa.

Er is echter wel een probleem. Niemand lijkt het aanbod van de eigenaar van de Oostappen Groep Vakantieparken serieus te nemen. ,,We hebben eerst contact gehad met het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA). Die verwezen me door naar het ministerie. Welke? Dat weet ik niet, dat regelt mijn dochter allemaal”, legt Gillis uit. Zo krijgt hij ook de nodige kritiek van mensen die helemaal geen vluchtelingen in Nederland willen. Ze roepen dat ze geld moeten sturen naar de grens van Polen. Dat ze beter daar opgevangen kunnen worden. Wat vinden jullie? Een goede actie van Peter of liever dat de vluchtelingen niet hierheen komen? Reactie in de comments!