Maak kennis met de vriendin van Willem Engel – Dorien Rose Duinker

Wie kent Willem Engel niet? De voorman van actiegroep Viruswaarheid die alle complotten de wereld in hebben geholpen. Hij heeft al een tijdje een rechtszaak aan zijn broek en is meerdere keren gearresteerd omdat hij zijn voorwaarden heeft geschonden. Die momenten worden altijd vastgelegd door een vrouw. Maar wie is die vrouw nou eigenlijk?

Wij presenteren jullie Dorien Rose Duinker, geboren op 14 november 1983 in Haarlem en groeide op in Hong Kong. Later kwam ze terug naar Nederland en besloot ze in de modellen branche te gaan en slaagde zij erin om eerste te worden van de Nederlandse Playmate in 2009. Ook heeft ze modellen werk gedaan voor Glamour, Elle, Cosmogirl, Elegance en tientallen andere grote bedrijven. Zo houdt zij er ook van om af en toe wat gewaagde kiekjes te delen. Kijken we even mee op de volgende pagina?