Yvonne doet bizarre onthulling over de echte vader van Andre Hazes JR.

Op 21 januari 1994 kwam André Hazes Jr. op de wereld. Hij is de zoon van Rachel Hazes en de legendarische volkszanger André Hazes. Maar of de volkszanger nu echt de vader is van André trekt Yvonne Coldeweijer nu in twijfel…

Publiekelijk geheim

Via haar Instagram @lifeofyvonne laat ze het volgende weten: ‘Rachel post over een lieve vriend, maar spionnen die me al langer volgen weten dat ik denk dat deze Marco in het geheim de echte vader is van André…’ In een volgende post op haar story laat ze foto’s zien van Marco naast die van André Jr. Volgens Yvonne is het in Amsterdam ‘al jaren een publiekelijk geheim’. Bekijk de stories van @lifeofyvonne hieronder:

Rachel Hazes

Rachel Hazes zou een tijd terug een relatie hebben gehad met Klaas Otto, oprichter van motorclub No Surrender. Maar het management van Rachel Hazes bevestigde dat de relatie na twee weken al beëindigd is. Klaas Otto zou weer terug zijn met zijn ex-vriendin Gracia.