Harde kern Spakenburg drijft supporters Kozakken Boys in hoek en gaan los

Afgelopen zondag werd de voetbalwereld nog opgeschrikt door het wangedrag tijdens de bekerfinale tussen Ajax en PSV. Nu duiken er beelden op van een schokkende vechtpartij op een voetbalniveautje lager. De fans van Kozakken Boys en de fans van Spakenburg gingen genadeloos met elkaar op de vuist na de onderlinge wedstrijd in de Tweede Divisie. Check het hieronder.

Bekerfinale
De bekerfinale tussen Ajax en PSV liep volledig uit de hand. Volgens Jan van Merwijk, de directeur van de Kuip, werd er zo’n 20.000 euro aan schade aangericht. Waar de bekerfinale een bizarre hoeveelheid schade aan het stadion opleverde, gingen de in de Tweede Divisie een dag later vooral elkaar te lijf.

Nadat Spakenburg de wedstrijd met 3-1 won wisten de supportersgroepen van beide teams bij elkaar te komen. Het AD schrijft dat de supporters van Kozakken Boys er alles aan deden om bij Spakenburg in het vak te komen na de wedstrijd. In de onderstaande video zie je hoe twee fans in een hoek worden gedreven en rake klappen ontvangen. Bekijk de beelden op de volgende pagina: