Glennis Grace heeft een nieuw vriendje en deelt dit op sociale media

Het jaar 2022 viel voor Glennis Grace niet echt mee. De zangeres was eindelijk bezig om haar carriere een boost te geven internationaal maar dat kwam haar duur te staan toen haar zoon een incident kreeg in Jumbo. Ze besloot zelf verhaal te halen waardoor ze uiteindelijk zelf ook in de problemen kwam. Nu lijkt het erop dat iedereen haar aan het boycotten is. “Ik had beter moeten weten.” Grace stelt dat ‘zaken echt uit hun verband zijn getrokken’, maar steekt daarna haar hand in eigen boezem. ,,Ik had beter moeten weten. Ik had beter moeten nadenken, tot tien moeten tellen in plaats van me te laten leiden door mijn primitieve moederinstinct.”

Gelukkig schijnt ze in ieder geval wel iemand nu te hebben die haar emotioneel bij kan staan. Zijn naam is Dion en ze deelde een foto samen. Haar fans reageerden afwisselend van  “Nu heerlijk je balans in je leven zoeken met deze mooierd.”Toch vallen er ook sarcastische opmerkingen te lezen, zo laat iemand weten: “Lekker romantisch boodschappen doen bij de jumbo👍” Bekijk de foto van de twee samen op de volgende pagina: