Beste vriend Marco Borsato slaat alarm: ”Het gaat zeer slecht met hem”

Weekblad Privé heeft de beste vriend van Marco Borsato geïnterviewd en die klapt behoorlijk uit de school over Marco zijn huidige situatie. Deze vriend laat zelfs weten dat Leontine helemaal klaar is met Marco en geen contact meer met hem heeft.

De beste vriend zegt er in weekblad Privé het volgende over:

,,Het ‘slachtoffer van Marco’s vrijpostigheid’ zoals ik die jonge vrouw maar zal noemen, gaat zoals ik dat zie door een hel, maar ook Marco zelf”, vertelt één van zijn beste vrienden in weekblad Privé.

,,Hij is tien jaar ouder geworden en maakt een gelaten indruk. Zijn ogen staan mat en de grijze haren nemen toe.”

,,Hij weet dat hij van zijn voetstuk is gevallen. Hij vindt het vreselijk dat niemand meer geïnteresseerd is in zijn artistieke prestaties en dat het alleen maar gaat over zijn escapades, wanneer er over hem wordt gepraat of geschreven.”

,,We kennen elkaar al bijna twintig jaar. Ik heb hem niet laten vallen. We zijn vrienden in goede en in slechte tijden. Marco is in korte tijd een heel ander mens geworden. Hij piekert veel. Als hij kon, zou hij niets liever willen dan de klok terugdraaien, maar dat is natuurlijk onmogelijk.”

,,Hij heeft mij verteld dat hij er op een nare manier is ingeluisd en dat aan de aangifte pure jaloezie ten grondslag ligt. Ik begin er met Marco niet meer over. Ik ben alleen maar een luisterend oor.”

Leontine is definitief klaar met Marco laat deze vriend weten.

 ,,Ze wil liever geen contact meer met hem. Dat doet Marco pijn. Marco zegt vaak dat hij zich wel voor zijn kop kan slaan, dat hij haar heeft bedrogen. Hij heeft daar oprecht spijt van…”