Skater weigert gehoor te geven aan de Belgische politie maar dan wordt hij keihard aangepakt

Hoe mag de politie optreden als iemand een grote mond opentrekt of weigert mee te werken? Mag je dan geweld gebruiken? Hoe ver mag je gaan als agent? Het zijn allemaal vraagt tekens die de meeste burgers hebben. In principe mag een agent tot aanhouden overgaan wanneer een burger zich niet houdt aan de orders van een politie agent. Maar of je dan ook pepperspray mag gebruiken gelijk en iemand vol mag meppen is iets wat wij niet weten.

De onderstaande beelden gaan op dit moment hard rond op Facebook. Daarbij wordt een skater gevraagd om zich te identificeren. De man weigert gehoor te geven en geeft een grote mond en noemt hem zelfs een nazi.. Ja dan ziet de agent geen ander keus dan maar de pepperspray te gaan gebruiken. Wat vinden jullie? Heeft de politie goed gehandeld? Even op de afbeelding voor de beelden: