Fajah Lourens gebruikt overgebleven mondkapjes als ondergoed!

Fajah Lourens is een vrouw met behoorlijk wat verschillende talenten. De brunette is inmiddels het meest bekend vanwege haar fitness-activiteiten en wordt een beetje gezien als ‘fitnessgoeroe’ voor vrouwen. Daarbij zijn haar boeken en programma’s rondom ‘Killerbody’ en ‘My Killerbody Motivation’ behoorlijk populair. Haar programma’s zijn zelfs zó populair dat haar bedrijf ‘Killerbody’ meer volgers op Instagram heeft dan zijzelf.

Wie Fajah op instagram of andere sociale media volgt weet dat de fitnessgoeroe veel tijd in en om het huis is waar ook veel getraind wordt. In en om haar prachtige en vrijstaande huis is genoeg ruimte voor een hoop fitnessmateriaal. Maar, Fajah is natuurlijk ook veel bezig met gezonde voeding. Daarom heeft de goeroe een tijdje geleden besloten om kippen te gaan houden zodat er iedere dag verse eieren op tafel gezet kunnen worden. Een beetje legkip kan iedere dag wel een vers eitje produceren.

Fajah Lourens hergebruikt mondkapjes!
Deze kippen lopen ergens in een kippenhok rond en zo nu en dan mogen ze vrij rondlopen in de tuin. Echter is het dan natuurlijk wel opletten geblazen, een ei kan er op ieder moment uit schieten. Wanneer je kippen dan ergens achterin de tuin in de bosjes aan het scharrelen zijn dan kun je je ontbijt wellicht kwijt zijn. Fajah maakt van haar kippen alleen ook huisdieren. De kippen lopen dan ook met enige regelmaat over de parketvloer van Fajah. Wanneer je kip een ei legt terwijl ze over je parketvloer heen waggelt dan is het natuurlijk mogelijk dat deze breekt. Ook is kippenstront niet ideaal om op je vloerkleed of parket te hebben liggen. Aangezien de pandemie over lijkt te zijn en Fajah nog wat mondkapjes over heeft, heeft ze hier iets op verzonnen. De kippen van Fajah lopen voortaan dus in huis rond met mondkapjes-ondergoed: